Aemestelle Makelaars V.O.F.
Aemestelle Makelaars V.O.F.
previous | next
sold

Westlandgracht 189 - IV Amsterdam, Hoofddorpplein-buurt

This apartment is sold

Description

Licht en sfeervol appartement van 77m2 met balkon en dakterras gelegen op de bovenste twee etages aan de Westlandgracht. Dit in 2017 luxe gerenoveerde appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en is gelegen op eigen grond. De woning is gelegen in de Hoofddorpplein-buurt aan de rand van stadsdeel Zuid. De populariteit van deze fijne woonomgeving is niet alleen te danken aan de ideale...

Features

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   60 p/m
Year of construction
1933
Neighbourhood
Hoofddorpplein-buurt
Location
On a quiet road, Waterside
Energy rating
Klasse B

Description

Licht en sfeervol appartement van 77m2 met balkon en dakterras gelegen op de bovenste twee etages aan de Westlandgracht. Dit in 2017 luxe gerenoveerde appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en is gelegen op eigen grond.

De woning is gelegen in de Hoofddorpplein-buurt aan de rand van stadsdeel Zuid. De populariteit van deze fijne woonomgeving is niet alleen te danken aan de ideale ligging ten opzichte van het centrum, het Vondel- en Rembrandtpark, maar ook aan de prettige sfeer in de buurt. Tal van winkels, gezellige restaurants en cafés bevinden zich op loopafstand. En in de zomer is het volop genieten aan het water.
De bereikbaarheid is goed. De ring A10 (afslag S107 en S106) is binnen 5 minuten aan te rijden en binnen 15 minuten staat u op Schiphol. Tram 2 en Bus 15 stoppen direct op het Hoofddorpplein en de NS/Metro stations Lelylaan en Amsterdam Zuid zijn tevens gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree geeft toegang tot het pand, de ingang van de woning bevindt zich op de derde verdieping en heeft een praktische garderobe. Interne trap naar de vierde verdieping; aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar het ruime balkon en vrij uitzicht. De moderne keuken is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een quooker. Vanuit de woonkamer is er middels een vaste trap toegang naar het dakterras waar u de hele dag van de zon kan genieten. Het dakterras is voorzien van buitenverlichting en water- en elektra aansluiting. De modern betegelde badkamer is centraal gelegen in het appartement en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel, vloerverwarming en ingebouwde radio. Daarnaast is er een separaat toilet met fonteintje. Aan de voorzijde van het appartement liggen twee slaapkamers. Via een tweede vaste trap is de derde slaap/werkkamer bereikbaar. Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine/droger en is er veel bergruimte achter de knieschotten. Door het gehele appartement ligt een fraaie eiken lamelparket vloer en in 2020 zijn zowel de woon- als hoofdslaapkamer voorzien van airconditioning.

Bijzonderheden:
• Recent volledig hoogwaardig gerenoveerd.
• Drie slaapkamers;
• 77m2 woonoppervlakte;
• Dakterras;
• Eigen grond;
• Airco in de woonkamer en hoofdslaapkamer;
• Gelegen aan een groenstrook en het water.


Light and attractive apartment of approx. 77m2 with balcony and roof terrace located on the top two floors on the Westlandgracht. This luxuriously renovated apartment has 3 bedrooms and is located on free hold.

The house is located in the Hoofddorpplein neighborhood on the edge of the Zuid district. The popularity of this pleasant living environment is not only due to its ideal location in relation to the center, the Vondelpark, the excellent accessibility by public, but also, in particular, to the pleasant atmosphere in the neighbourhood. Numerous shops, cozy restaurants and cafes are within walking distance in the area.
The accessibility is good. The ring A-10 (exit S107 and S106) can be reached within 5 minutes, and within 15 minutes you are at Schiphol. Tram 2 and Bus 15 stop directly at Hoofddorpplein and the NS/Metro stations Lelylaan and Amsterdam Zuid are also easily accessible.

Layout:
The communal entrance gives access to the building, the entrance to the house is on the third floor with a handy wardrobe. Internal stairs to the fourth floor: At the rear is the living room with open kitchen and patio doors to the balcony. The modern kitchen is equipped with various high-quality built-in appliances including a quooker. From the living room there is access to the roof terrace via a fixed staircase.The roof terrace is equipped with outdoor lighting and water and electricity connections. The modern tiled bathroom is centrally located in the apartment and has a walk-in shower, double sink and underfloor heating. There is also a separate toilet with hand basin. At the front of the apartment are two bedrooms. The third bedroom/office on the upper floor is accessible via a second staircase. Here is also the connection for the washer/dryer and there is extra storage space. There is a beautiful oak wooden floor throughout the apartment. An airconditioning system is installed in 2020 in the livingroom and the masterbedroom.

Particularities:
• Recently completely renovated.
• Three bedrooms;
• 77m2 living space;
• Roof terrace;
• Free hold;
• Air conditioning in the living room and master bedroom.
• Next to a green area with a canal;Features

Transfer

Service costs
€   60 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1933
Roof covering
combination roof
Roof material
roof tiles, bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
77 m²
Building-related outside
29 m²
Gross volume
240 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Double washbasin
Facilities
air-conditioning, Juliet balcony/balconet

Energy

Energy rating
Klasse B
insulation
roof insulation
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2017
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
O
Index number
8
Lot
3355
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, Waterside

Photos