Aemestelle Makelaars V.O.F.
Aemestelle Makelaars V.O.F.
previous | next
sold

Piet Gijzenbrugstraat 42 - H Amsterdam

This apartment is sold

Description

Fraai uitgebouwde benedenwoning met twee slaapkamers en zonnige tuin op het Westen in Amsterdam Zuid! Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd en is gelegen op eigen grond in een van de mooiste straten van de Hoofddorppleinbuurt, de Piet Gijzenbrugstraat. De woning is gelegen in een rustige en gezellige straat op loopafstand van diverse winkels, supermarkten, cafés en restaurants aan het...

Features

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Year of construction
1933
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Energy rating
Klasse D

Description

Fraai uitgebouwde benedenwoning met twee slaapkamers en zonnige tuin op het Westen in Amsterdam Zuid!
Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd en is gelegen op eigen grond in een van de mooiste straten van de Hoofddorppleinbuurt, de Piet Gijzenbrugstraat.

De woning is gelegen in een rustige en gezellige straat op loopafstand van diverse winkels, supermarkten, cafés en restaurants aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg waaronder Gent aan de Schinkel, Drovers Dog en van Mechelen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u bij maar liefst 3 supermarkten, een keurslager, warme bakker en drogist vlakbij terecht.

In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden: het Vondelpark, het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark.

Bereikbaarheid
Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations Amsterdam Zuid en Lelylaan, tramlijnen 1, 2 en 17, de metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek waardoor onder andere Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Indeling
Entree, hal met garderobe en meterkast, berging met wasmachine aansluiting en een separaat toilet. Aan de tuinzijde is de woonkamer gelegen en beschikt over vloerverwarming, diverse inbouwkasten en een design gaskachel die voor een warme uitstraling en sfeer zorgen. Via openslaande deuren met stalen kozijnen bereikt u de achtertuin op het westen. Achter in de tuin bevindt zich een berging. Naast de woonkamer is de open woonkeuken gelegen met inbouwapparatuur en vrijstaand keukenblok. De masterbedroom beschikt over inbouwkasten en is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de luxe badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douchecabine en toilet Tussen de slaapkamer en de woonkamer bevindt zich een tweede slaapkamer die momenteel is ingericht als studeer/werkkamer. Vanuit deze kamer is ook de badkamer te bereiken.

In het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten vloer met vloerverwarming in de woonkamer De woning is verder voorzien van vele inbouwspots en Tado thermostaatknoppen.

Bijzonderheden:
Eigen grond;
Woonoppervlake 78m2 ( NEN 2580);
Tuin op het Westen;
Renovatie uit 2015;
Actieve vve met MJOP;
Oplevering kan voor 1 april 2021

Beautifully extended apartment on the ground floor with two bedrooms and a sunny garden facing west in Amsterdam Zuid!
The apartment was completely renovated in 2015 and is located on freehold land in one of the most beautiful streets of the Hoofddorppleinbuurt, the Piet Gijzenbrugstraat.

The house is located in a beautiful and quiet street within walking distance of various shops, supermarkets, cafes and restaurants at Hoofddorpplein, Zeilstraat and Amstelveenseweg, including grand cafés Gent aan de Schinkel, Drovers Dog and Mechelen. For your daily shopping you can go to no less than 3 supermarkets, a butchery, bakery and chemist. There are various recreational areas in the immediate vicinity: the Vondelpark, the Amsterdamse Bos and the Rembrandtpark.

Accessibility Public transport is excellent: NS stations Amsterdam Zuid and Lelylaan, tram lines 1, 2 and 17, the metro and various bus lines are all nearby. With your own transport, the A10 ring road is around the corner, so Schiphol can be reached within 10 minutes.

Layout:
Entrance hall with wardrobe, storage room with laundry machine connection and a separate toilet. The living room is located on the garden side and has underfloor heating, various built-in wardrobes and a design gas burner that provides a warm look and atmosphere. You reach the west-facing backyard through French doors with steel frames. There is a storage room at the back of the garden. Next to the living room is the open kitchen with built-in appliances and a kitchen island. The master bedroom has fitted wardrobes and is located at the front of the apartment. From the bedroom you have access to the luxurious bathroom with double basin, bath, shower and toilet. Between the bedroom and the living room is a second bedroom which is currently set up as an study / office. The bathroom can also be reached from this room.

The entire apartment has a beautiful oak floor with underfloor heating in the living room. The house is also equipped with many built in spotlights and Tado thermostat knobs.

Particularities:
Freehold land;
Living surface space 78m2 (NEN 2580);
Garden west facing;
Fully Renovated in 2015;
Active VVE with Maintenance plan;
Delivery possible before 1 April 2021


Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Ground-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1933
Roof covering
combination roof
Roof material
roof tiles, bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
78 m²
External storage space
6 m²
Gross volume
282 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Shower, Double washbasin

Energy

Energy rating
Klasse D
Heating type
boiler, partial floor heating, gas fireplace
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas
Boiler year
2005
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
O
Index number
1
Lot
3228
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Regular, west, 5.70 x 4 m
Surface area
23 m²
Accessible via back
no

Photos