Aemestelle Makelaars V.O.F.
Aemestelle Makelaars V.O.F.
previous | next
sold

Mauvestraat 61 - H Amsterdam, de Pijp

This apartment is sold

Description

Een keurig onderhouden benedenwoning van ca. 71 m2 met diepe achtertuin en tuinhuis gelegen in de Pijp. Het appartement is uitgebouwd en beschikt over twee slaapkamers. Omgeving: De woning is gelegen in een rustige straat in Amsterdamse school stijl, met om de hoek de Jozef Israëlkade. Voor uw dagelijkse boodschappen kun je terecht op de van Woustraat en de Rijnstraat waar een zeer divers aanbod...

Features

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   120 p/m
Year of construction
1922
Neighbourhood
de Pijp
Location
On a quiet road
Energy rating
Klasse D

Description

Een keurig onderhouden benedenwoning van ca. 71 m2 met diepe achtertuin en tuinhuis gelegen in de Pijp. Het appartement is uitgebouwd en beschikt over twee slaapkamers.

Omgeving: De woning is gelegen in een rustige straat in Amsterdamse school stijl, met om de hoek de Jozef Israëlkade. Voor uw dagelijkse boodschappen kun je terecht op de van Woustraat en de Rijnstraat waar een zeer divers aanbod van supermarkten, groentewinkels, slagers etc. te vinden is. De Albert Cuyp, de bekendste markt van Amsterdam, is slechts 10 minuten lopen. Het Sarpathipark is zomers een heerlijke plek om te genieten van het mooie weer en voor iets meer rust kun je terecht in het Beatrixpark.

De woning is tevens gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A1, A2 en A10. Daarnaast is er een ruime keus aan openbaar vervoer waaronder de Noord/Zuidlijn.

Indeling:
Eigen entree, hal voor garderobe, doorzonwoonkamer met hoge plafonds en met het zitgedeelte aan de voorzijde. Door de uitbouw van het appartement aan de achterzijde is er een grote woon- eetkeuken ontstaan. De keuken zelf is keurig onderhouden en beschikt over inbouwapparatuur en een houten aanrechtblad. Tevens is er een praktische inbouwkast voor wasmachine en droger. Het eetgedeelte ligt in de uitgebouwde serre die tevens middels openslaande deuren toegang geeft naar de tuin. In het midden van het appartement is een inpandige badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en een W.C. De woning beschikt over twee slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan achterzijde van het appartement. Daarnaast is er nog een praktische interne berging.

De tuin is diep en gelegen op het Oosten. Achterin de tuin staat een houtenschuur van ca. 16 m2. Deze schuur is ideaal om te gebruiken als bergruimte maar door eventuele extra isolatie ook heel goed te gebruiken als extra kamer.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte 71m2 NEN 2580
• Erfpacht: €314,15 per jaar.
• Huidige eigenaar heeft tijdig de aanvraag gedaan om over te stappen naar het nieuwe erfpachtsysteem.
• Dubbel glas:
• Beschermd stadsgezicht;
• Grote tuin op het oosten;
• Oplevering in overleg

A well maintained ground floor apartment of approx. 71 m2 with a deep back garden and garden house located in the Pijp. The apartment has been expanded and has two bedrooms.

Environment: The house is located in a quiet street in Amsterdam school style, with the Jozef Israëlkade around the corner. For your daily shopping you can go to the van Woustraat and the Rijnstraat where a very diverse range of supermarkets, greengrocers, butchers etc. can be found. The Albert Cuyp, Amsterdam's most famous market, is only a 10-minute walk away. The Sarpathipark is a wonderful place to enjoy the beautiful weather in summer and for a little more peace and quiet you can visit the Beatrixpark.

The house is also conveniently situated in relation to highways. Within 5 minutes you are on the A1, A2 and A10. In addition, there is a wide choice of public transport including the North / South line.

Layout:
Own entrance, hall for wardrobe, living room with high ceilings and the sitting area at the front. The extension of the apartment at the rear has created a large living-dining kitchen. The kitchen itself is well maintained and has built-in appliances and a wooden worktop. There is also a practical built-in cupboard for washing machine and dryer. The dining area is located in the expanded conservatory, which also gives access to the garden through French doors. In the middle of the apartment is an indoor bathroom with a bath, sink and a W.C. The house has two bedrooms, one at the front and one at the rear of the apartment. There is also a practical internal storage room.

The garden is deep and located on the East. At the back of the garden is a wood shed of approximately 16 m2. This shed is ideal to use as storage space, but also very well as an extra room due to additional insulation.

Particularities:
• Living area 71m2 NEN 2580
• Annual lease payments: € 314.15 per year.
• Current owner has made a timely request to switch to the new leasehold system.
• Double glass:
• Protected city sight;
• Large garden on the east;
• Delivery in consultationFeatures

Transfer

Service costs
€   120 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1922
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
71 m²
External storage space
16 m²
Gross volume
295 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Shower

Energy

Energy rating
Klasse D
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
INtergas
Boiler year
2019
Property boiler
Rent

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
V
Index number
1
Lot
11916
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Location
On a quiet road
Garden type
Backyard
Garden
Regular, east, 7 x 7.50 m
Surface area
53 m²
Accessible via back
no

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits

Photos