Aemestelle Makelaars V.O.F.
Aemestelle Makelaars V.O.F.
previous | next
under offer

Jan van Galenstraat 221 - I Amsterdam, De Baarsjes

This apartment is under offer

Description

** Gezien de zeer grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om deze woning te bezichtigen** Charmant en goed onderhouden hoekappartement van ca. 62 m2 gelegen op eigen grond met twee slaapkamers en een breed balkon aan de Jan van Galenstraat in de Baarsjes. Dit appartement is door de hoekligging extra licht en beschikt over vrij uitzicht over het Erasmuspark. De woning is gelegen aan de...

Features

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Status
under offer
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Service costs
€   76 p/m
Year of construction
1932
Neighbourhood
De Baarsjes
Energy rating
Klasse E

Description

** Gezien de zeer grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om deze woning te bezichtigen**

Charmant en goed onderhouden hoekappartement van ca. 62 m2 gelegen op eigen grond met twee slaapkamers en een breed balkon aan de Jan van Galenstraat in de Baarsjes. Dit appartement is door de hoekligging extra licht en beschikt over vrij uitzicht over het Erasmuspark.

De woning is gelegen aan de Jan van Galenstraat tussen de Admiraal de Ruijterweg en de Hoofdweg in het populaire stadsdeel Amsterdam West. Het Erasmus- en het Rembrandtpark zijn op loopafstand. Het is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke caf├ęs, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. Radijs, De Hallen, Bar Baarsch, Cafe Cook en nog veel meer). Een Albert Heijn en Stach bevinden zich om de hoek. Met de fiets ben je in nog geen 10 minuten in de Jordaan en in de bruisende binnenstad van Amsterdam. Openbaar vervoer verbindingen bevinden zich om de hoek (tram 13 en 19 en bus 18) en je zit zo op de ring A 10 via afrit S 105 of S 104.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met eigen opgang en bij binnenkomst komt u in de hal die toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de voorzijde is de ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren. Op het doorlopende balkon kunt u genieten van de ochtend- en avondzon. Achter de woonkamer is de ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur gelegen. Vanuit de keuken is de hoofdslaapkamer met ruime kastenwand bereikbaar. De moderne betegelde badkamer is voorzien van ligbad/douche, dubbele wastafel en opstelplaats voor de wasmachine/droger. Daarnaast is er op de bovenste etage een praktische berging beschikbaar voor opslag.

In 2019 is de woning gedeeltelijk gerenoveerd waarbij onder andere de badkamer en de cv installatie vernieuwd zijn. Door de gehele woning ligt een nieuwe moderne laminaat vloer met brede planken. Daarnaast zijn zowel de hal als de tweede slaapkamer gestuct en is er in deze slaapkamer een wastafelmeubel geplaatst.

Bijzonderheden:
Vrij uitzicht over het Erasmuspark;
Eigen entree;
Eigen grond;
Berging op de zolderverdieping;
Woonoppervlakte 62 m2 NEN 2580;
Actieve vve met professioneel beheer en meerjarenonderhoudsplan.

** Viewings are no longer possible**

Charming and well-maintained corner apartment of approx. 62 m2 located on free hold with two bedrooms and a wide balcony on the Jan van Galenstraat in the Baarsjes. This apartment is extra light due to the corner location and has an unobstructed view over the Erasmus Park.

The house is located on Jan van Galenstraat between Admiraal de Ruijterweg and Hoofdweg in the popular Amsterdam West district. The Erasmus and Rembrandtpark are within walking distance. It is a hip and lively neighborhood and there are many nice cafes, pop-up stores, trendy coffee shops and restaurants (including Radijs, De Hallen, Bar Baarsch, Cafe Cook and much more). An Albert Heijn and Stach are around the corner. By bike you are in less than 10 minutes in the Jordaan and in the bustling city center of Amsterdam. Public transport connections are around the corner (tram 13 and 19 and bus 18) and you are on the ring A 10 via exit S 105 or S 104.

Layout:
The apartment is located on the first floor with private entrance and upon entering you enter the hall that provides access to all areas. At the front is the spacious and bright living room with french doors. You can enjoy the morning and evening sun on the continuous balcony. Behind the living room is the spacious kitchen with various built-in appliances. The master bedroom with fitted wardrobes is accessible from the kitchen. The modern tiled bathroom has a bath / shower, double sink and space for the washing machine / dryer. In addition, there is a practical storage room on the top floor for storage.

In 2019, the house was partially renovated, including the bathroom and central heating system. There is a new modern laminate floor throughout the house. In addition, both the hall and the second bedroom have been plastered and in this bedroom a washbasin is placed.

Particularities:
Open view over the Erasmus Park;
Private entrance;
Own ground;
Storage room in the attic;
Living area 62 m2 NEN 2580;
Active association of owners with professional management and multi-year maintenance plan.Features

Transfer

Service costs
€   76 p/m
Status
under offer
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1932
Roof covering
combination roof
Roof material
roof tiles, bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
62 m²
Building-related outside
18 m²
External storage space
2 m²
Gross volume
211 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Shower, Washbasin furniture

Energy

Energy rating
Klasse E
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas CW4
Boiler year
2019

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
L
Index number
27
Lot
2689
Ownership structure
Full ownership

Parking

Type of parking
Paid parking, Parking permits

Photos